fbpx
Image is not available
JUNTS IMPULSEM RESULTATS
Proveïdors de serveis a
entitats bancàries, servicers,
patrimonials, family offices,
fons immobiliaris i PIMEs
Image is not available
JUNTS IMPULSEM RESULTATS
Afrontem els reptes
professionals amb
l'esperit del primer dia.
Image is not available
JUNTS IMPULSEM RESULTATS
Un referent del sector
dels Serveis Professionals
des de 1971.
Image is not available
JUNTS IMPULSEM RESULTATS
Vetllem per la
tranquil·litat i seguretat
de tots els nostres clients.
Image is not available
JUNTS IMPULSEM RESULTATS
Oferim serveis
integrals amb les millors
garanties de qualitat.
previous arrow
next arrow
Slider

arnal-slider-bg

Junts Impulsem Resultats

Afrontem els reptes professionals amb l’esperit del primer dia.

conegui’ns

GRUP D'EMPRESES DEDICADES A LA PRESTACIÓ DE SERVEIS PROFESSIONALS

Arnal és un grup d’empreses dedicades al sector dels Serveis Professionals amb àmbit d’actuació estatal.

Qui Som

Arnal és un grup d’empreses que opera des de 1971, dedicat al sector dels Serveis Professionals amb àmbit d’actuació estatal.

Arnal posa a la disposició dels seus clients un alt grau d’experiència i de qualificació professional amb l’objectiu de prestar un servei eficient i de la màxima qualitat.

Arnal disposa d’una àmplia xarxa d’oficines i delegacions territorials amb cobertura estatal que actuen de forma homogènia sobre una mateixa plataforma tecnològica.

Conegui’ns

ARNAL

Arnal és un grup d'empreses que es dediquen al sector dels Serveis Professionals amb cobertura a tot l'àmbit nacional.

En concret, consta de tres marques especialitzades en externalització de serveis i gestió d’actius, en assessoria, gestoria i bufet jurídic i en serveis immobiliaris, respectivament. L’empresa original fou fundada el 1971 per José Maria Arnal Gabarro i ha anat evolucionant fins a convertir-se a dia d’avui, en un dels referents del sector a nivell estatal.

La màxima prioritat d’Arnal són els seus clients i vetllem per facilitar la gestió dels seus negocis. Per aquest, disposem a l’actualitat d’una àmplia xarxa d’oficines i delegacions territorials que permeten als nostres professionals oferir serveis integrals amb les millors garanties de qualitat, seguretat i eficiència. La nostra dedicada tasca compta amb la confiança de les més prestigioses entitats financeres del país, notaries, societats de taxació, despatxos jurídics, petites i mitjanes empreses i una extensa llista de particulars que compten amb nosaltres des de fa anys.

Arnal està integrat per professionals d’especialitzacions molt diverses. En cada un dels serveis que oferim, la nostra premissa és proporcionar una atenció ràpida, eficaç i altament especialitzada i personalitzada.

La nostra exigència i la infatigable dedicació del nostre equip ens han consagrat com un referent en el sector.

Els serveis de gestoria, assessoria i bufet jurídic són l’eix principal d’una de les tres marques d’Arnal. És rellevant destacar que el grup empresarial va néixer com a gestoria administrativa tradicional. A dia d’avui manté la gestoria com una de les seves especialitats, tot i que s’ha expandit i els serveis que ofereix actualment són molt més extensos i permeten donar una assistència adaptada a l’activitat pròpia i a les característiques de cada negoci. També han evolucionat substancialment els serveis d’assessoria laboral, fiscal i comptable i els de bufet jurídic, tant en el que fa referència a l’assessorament a clients amb conflictivitats que requereixen una intervenció lletrada concreta com en relació als nostres procediments interns.

La segona marca d’Arnal està especialitzada en l’externalització de serveis, en Legal Servicing i en la gestió d’actius. Arnal va començar amb aquestes actuacions a finals de la dècada dels 80 després de detectar l’evolució del mercat i les necessitats canviants de les entitats financeres. Es tracta de clients que requereixen cada vegada més assistència externa en les operacions hipotecàries i d’actius que duen a terme i Arnal ha sabut donar resposta als seus requeriments, especialitzant-se en la prefirma i formalització d’operacions. La nostra actuació té com a últim objectiu millorar els processos dels nostres clients per ajudar-los a exercir la seva tasca de manera exitosa en un context d’absoluta seguretat jurídica, fiabilitat i capacitat d’adaptació.

Els nostres experimentats professionals en Dret ofereixen als clients assessorament relatiu als temes d’outsourcing. Els serveis d’aqeusta branca d’Arnal s’han anat ampliant progressivament i actualment també comprenen l’assessorament i gestió dels processos de recuperació i gestió d’actius, especialment immobiliaris.

D’altra banda, la tercera marca d’Arnal s’encarrega dels serveis immobiliaris. Aquesta branca va iniciar la seva activitat el 1985 i des d’aleshores, ha recorregut un llarg camí fins a consolidar-se com l’opció més fiable i eficient.

Les nostres acreditacions garanteixen el més elevat nivell de professionalitat en tots els nostres serveis: som API col·legiats amb el número 3131 al Col·legi de la Propietat Immobiliària de Barcelona i inscrits al Registre d’Agents Immobiliaris de la Generalitat de Catalunya amb el número 4680, també som Administradors de Finques col·legiats amb el número 4126 al Col·legi d’Administradors de Finques de Barcelona i Lleida i amb el número 437 al Col·legi d’Administradors de Finques de Girona.

Des d’aquest departament, els nostres professionals gestionen des de la comercialització d’immobles, compravendes i redacció de contractes fins a la gestió de patrimonis i administració de finques en tot tipus de comunitats, oferint les millors opcions de finançament per a totes les operacions.

EMPRESES DESTACADES QUE CONFIEN EN NOSALTRES EN ORDRE ALFABÈTIC

  • Logo
  • Logo
  • Logo
  • Logo
  • Logo
  • Logo
  • Logo
back to top