fbpx

ASSESSORIA EMPRESARIAL I BUFET JURÍDIC

Anar a la secció

A Arnal, creiem fermament que un empresari s’ha de dedicar prioritàriament al seu negoci, per la qual cosa, des del moment en què un client es posa en contacte amb nosaltres, l’acompanyem i assessorem en la gestió de tots els tràmits vinculats amb les seves relacions laborals.

Des de la nostra àrea Fiscal i Comptable facilitem els tràmits econòmics a totes les persones i empreses que acudeixen a nosaltres i els garantim un assessorament integral en el procés comptable de la seva activitat s’ajusti a la normativa vigent. Tenim una gran experiència amb petites i mitjanes empreses, moltes de les quals formen part de la nostra cartera de clients des dels nostres inicis.

LLISTA DE SERVEIS

Anar a la secció

Arnal disposa d’un sòlid i experimentat bufet jurídic integrat per advocats i llicenciats en Dret altament qualificats i amb una àmplia experiència en el sector. El nostre bufet d’advocats qualificats i amb una àmplia experiència al sector. El nostre bufet d’advocat està especialitzat en diferents àrees del Dret i ofereix als clients un servei pròxim mitjançant un tractament personalitzat per tots els clients, siguin persones físiques o jurídiques, i en els àmbits tant particular com empresarial.

Els nostres serveis professionals s’encarreguen de la seguretat jurídica preventiva dels clients mitjançant l’estudi i assessorament previ dels seus assumptes per procurar evitar futurs contratemps i millorar la percepció de tranquil·litat dels nostres clients per fer front als assumptes que posen a les nostres mans. L’arbitratge i la resolució no judicialitzada de conflictes és una de les especialitats dels nostres professionals. L’objectiu primordial dels serveis jurídics que prestem des d’Arnal és, naturalment, la resolució àgil i satisfactòria dels assumptes que els clients ens confien però també ho és que, en aquest procés s’aconsegueixi transmetre la màxima comoditat, seguretat i tranquil·litat als qui dipositen la seva confiança en els nostres serveis.

LLISTA DE SERVEIS

Anar a la secció

A Arnal prestem els serveis de gestoria en el sentit més ampli de la concepció dels seus serveis professionals; és a dir, ens encarreguem, per compte dels clients, de determinades gestions davant dels diferents òrgans de l’Administració Pública per la consecució d’un resultat administratiu pretès per l’interessat.

Arnal posseeix una experiència de més de quaranta anys en els serveis de gestoria i posa a disposició dels seus clients un equip de molt alta qualificació i especialització professional, els membres del qual compten amb un grau d’experiència màxim que garanteix als clients una efectivitat absolta en el resultat de les gestions encomanades.

Les noves tecnologies són una base i una eina important per agilitzar la tramitació dels assumptes i el flux d’informació entre els nostres clients i nosaltres. Els nostres serveis de gestoria per internet permeten als clients obtenir informació tant dels nostres serveis com de l’estat de les seves gestions a través d’internet o de les xarxes socials. Oferim un tracte individualitzat a tots aquells clients, siguin empreses o particulars, que acudeixen a nosaltres.

LLISTA DE SERVEIS

back to top