fbpx

Arrendaments Urbans

Ens encarreguem de totes les gestions relacionades amb el lloguer d’immobles.

ARRENDAMENTS URBANS

El lloguer o arrendament d’immobles és una de les àrees amb major projecció dins d’Arnal.

Els propietaris de tot tipus d’habitatges deixen a les mans dels nostres experts professionals totes les gestions relatives al lloguer dels esmentats immobles. Tanmateix, també confien en nosaltres per resoldre qualsevol contratemps que pugui sorgir en el context de l’arrendament.

SERVEIS IMMOBILIARIS

Troba el teu immoble

Si estàs interessat en comprar o llogar un immoble, posa’t en contacte amb Arnal per trobar l’alternativa que millor se cenyeixi a les teves necessitats.

Amb l’objectiu d’estalviar-te una dilatada cerca posem a la teva disposició aquest accessible buscador que t’aplanarà el camí cap a l’immoble dels teus somnis.

Especifica els teus requeriments als següents camps i tindràs al teu abast les opcions que millor s’ajustin a les teves particularitats, des de qualsevol lloc i en qualsevol moment.

Lloguer d’immobles

El propietari d’un immoble que confia en Arnal per la gestió del seu lloguer, ho fa amb la confiança i la total seguretat de que un equip de professionals vetllarà per aquest en tots els aspectes. Ens encarreguem de mantenir-lo constantment informat de quina és la millor manera de procedir i de tot el que pugui succeir en relació al seu habitatge o propietat. Sempre estem al costat del propietari, informant-lo de com evoluciona la gestió del seu immoble a cada moment.

Gestió, seguiment i actualització de rendes

A Arnal apostem per acostar-nos als nostres clients des de les nostres oficines centrals situades al carrer Valencia, 245 de Barcelona i, també, a través de l’obertura de la nostra primera oficina immobiliària a peu de carrer situada al centre de Barcelona, destinada a la compravenda, al lloguer d’immobles, als arrendaments urbans i a l’Administració de Finques.

La nostra divisió de Serveis Immobiliaris busca donar servei tant a les persones que desitgen llogar un habitatge com als propietaris d’immobles. Una vegada Arnal ha seleccionat a la persona idònia per llogar la propietat – puntual en els seus pagaments i de completa confiança – ens encarreguem de gestionar el cobrament dels rebuts de lloguer i d’entregar-lo, de manera segura i fiable, a la propietat.

Arnal dóna servei tant a les persones que desitgen llogar un habitatge com als propietaris d’immobles”.

Lloguer d’immobles

“Arnal aporta als propietaris d’immobles la confiança i seguretat de que un equip de qualificats professionals vetllarà pels seus interessos”.

Assessorament i gestió dels patrimonis arrendataris

El servei de gestió requereix també una constant actualització de les rentes en base al que marca la legislació: per exemple, si és necessari o no repercutir l’import de l’IPC anualment i també estar al corrent de si existeix alguna obligació econòmica sobre l’arrendament derivada d’alguna actuació duta a terme a l’habitatge o a l’edifici. Per tant, ja sigui el nostre client el propietari d’un immoble o una persona interessada en la cerca d’un immoble en lloguer, pot confiar en l’experiència i la solvència del servei que li oferirà el nostre equip especialitzat.

Els nostres clients confien en l’experiència i solvència d’Arnal, els professionals de la qual els ofereixen sempre un servei personalitzat i especialitzat”.

Valoracions patrimonials

Un altre dels serveis que duem a terme és el de les valoracions patrimonials. Si els nostres clients necessiten fer una taxació del valor d’un immoble, des d’Arnal ens encarreguem de fer un retrat de l’esmentada propietat. Especificant les seves característiques, és possible fer una valoració de la seva situació actual i dels rendiments que aporta amb la finalitat de que els nostres clients puguin prendre una decisió informada i encertada en relació al seu immoble, ja sigui un habitatge, un local comercial, un pàrquing, un traster o fins i tot, un terreny.

A Arnal ens encarreguem de fer transaccions del valor dels immobles i aconseguim un retrat de la situació actual de l’esmentada propietat”.

Control i gestió de la morositat

Un dels serveis més demandats en aquests temps és el control i la gestió de la morositat. Tot i que des d’Arnal dediquem tots els nostres esforços per trobar inquilins que compleixin amb les seves obligacions de manera puntual i responsable, així com propietaris que es mantinguin ferms en les seves obligacions econòmiques en una comunitat de propietaris, existeixen casos en els que és necessari que la nostra companyia actuï com a mediador per insistir en el pagament de la mensualitat, fer un seguiment de la situació i gestionar-la de manera correcta i de la manera més empàtica possible amb totes les parts implicades.

En cas d’haver d’iniciar un procediment de demanda, activem sinèrgies amb el nostre departament jurídic per donar-li una solució amb la màxima rapidesa possible. Fem un seguiment constant d’aquest tipus de conflictes amb la finalitat de que els propietaris d’immobles s’hagin de preocupar el mínim possible per una situació que mai no resulta còmoda.

El control i la gestió de la morositat és un dels serveis més demandats en aquests temps”.

back to top