fbpx

Immobiliària

Gestionem tot allò relacionat amb la comercialització i lloguer d’immobles.

IMMOBILIÀRIA

L’àrea immobiliària d’Arnal s’encarrega de gestionar diversos serveis que cobreixen tots els aspectes vinculats amb la comercialització d’immobles, oferint una gestió integral de les operacions immobiliàries tant pel venedor com pel comprador.

L’equip multidisciplinari que conforma aquest departament s’esforça per oferir un servei excel·lent, buscant sempre l’opció més satisfactòria per les necessitats concretes de cada client.

SERVEIS IMMOBILIARIS

Troba el teu immoble

Si estàs interessat en comprar o llogar un immoble, posa’t en contacte amb Arnal per trobar l’alternativa que millor se cenyeixi a les teves necessitats.

Amb l’objectiu d’estalviar-te una dilatada cerca posem a la teva disposició aquest accessible buscador que t’aplanarà el camí cap a l’immoble dels teus somnis.

Especifica els teus requeriments als següents camps i tindràs al teu abast les opcions que millor s’ajustin a les teves particularitats, des de qualsevol lloc i en qualsevol moment.

Comercialització d’immobles

A Arnal som API col·legiats amb el número 3131 al Col·legi de la Propietat Immobiliària de Barcelona i estem inscrits al Registre d’Agents Immobiliaris de la Generalitat de Catalunya amb el número 4680.

El nostre objectiu és apropar-nos als nostres clients des de les nostres oficines centrals situades al carrer Valencia, 245 (Barcelona) i també amb l’obertura de la nostra primera oficina immobiliària a peu de carrer, ubicada al centre de Barcelona.

L’equip multidisciplinari que conforma la nostra àrea immobiliària s’encarrega de gestionar diversos serveis que comprenen, de manera integral, la comercialització d’immobles, establint sinèrgies, en cas de ser necessari amb l’àrea de Dret Hipotecari i Immobiliari del Bufet Jurídic de la companyia.

Aquest és un dels motius que ens permet oferir un servei excel·lent a tots els nostres clients. El nostre equip s’esforça diàriament per aconseguir l’opció més satisfactòria pels nostres clients i utilitza tots els coneixements i experiència per tramitar les operacions ràpidament i transmetent sempre la màxima confiança.

Valoracions immobiliàries

Els serveis que oferim en aquesta àrea, comprenen una gestió integral de les operacions immobiliàries tant pel comprador com pel venedor, ja es tracti d’un client particular, una entitat bancària, un promotor, un grup inversor, col·laboradors o una empresa.

Tenim la capacitat, la solvència i l’experiència necessàries per encarregar-nos d’operacions i transaccions que es realitzin sobre tot tipus d’immobles, tant d’obra nova com de segona mà: pisos, locals, xalets, immobles, pàrquings, trasters, terrenys, naus industrials i cases a urbanitzacions, entre d’altres exemples. Tenim l’absolut convenciment de que podrem donar resposta als requeriments de tots els nostres clients. També ens encarreguem de realitzar valoracions immobiliàries.

“Arnal té la capacitat, la solvència i l’experiència necessàries per encarregar-se d’operacions i transaccions realitzades sobre tot tipus d’immobles”.

Comercialització d’immobles

“L’equip multidisciplinari d’Arnal s’encarrega dels diversos serveis que comprenen de manera integral, la comercialització d’immobles.”

Redacció de contractes i escriptures públiques

A més a més de la gestió total d’una compravenda, des del principi fins a finalitzar l’operació per complet, ens encarreguem de la redacció dels contractes que regularan tota la transacció. També oferim els serveis tècnics necessaris per fer que un habitatge pugui posar-se a la venda.

Això inclou gestions com tramitar la seva cèdula d’habitabilitat, obtenir un certificat d’eficiència o gestionar i supervisar la seva rehabilitació. Per això, tenim una cartera de proveïdors solvents que executen les obres de la manera més professional i en condicions excel·lents.

Arnal s’encarrega de la redacció dels contractes que regulen les transaccions de compravenda d’immobles”.

Gestió de finançaments

La gestió pel finançament és un altre dels serveis que oferim als nostres clients. Sabem la importància que té gestionar correctament el finançament d’un immoble, per això oferim assessorament a l’hora de trobar la hipoteca que més s’ajusti a les possibilitats de cada client perquè una compra es dugui a terme en les millors condicions.

Per exemple, en una compravenda podem gestionar els serveis de notaria i tramitar l’escriptura d’un habitatge, derivant-ho al servei del nostre departament de formalització. Aquesta operació es pot derivar també a la nostra àrea fiscal perquè aquest patrimoni es vegi reflectit en la declaració de la renda

Tota aquesta sinèrgia entre les àrees d’Arnal ens permet oferir un servei integral perquè el client es despreocupi de tot el procés, confiant en que està en les millors mans.

Oferim assessorament a l’hora de trobar la hipoteca que millor s’ajusti a les possibilitats de cada client”.

Obres noves, divisions horitzontals i segregacions

Tenint en compte la nostra experiència en la gestió integral dels serveis immobiliaris, tenim la capacitat de tramitar la declaració d’obra nova d’un immoble o les segregacions d’un immoble, que consisteixen en adaptar i convertir – d’acord amb la normativa vigent – immobles de gran mida en habitatges més petits, operació molt habitual a les grans ciutats.

També ens encarreguem de comercialitzar promocions d’habitatge d’obra nova: per a més informació visiti www.obranueva-arnal.es

Actuacions urbanístiques, obtenció de llicències i certificacions

Amb la finalitat de captar immobles per la seva comercialització, a Arnal posem al servei dels nostres clients la nostra plataforma web, les nostres oficines centrals i la nostra nova oficina immobiliària a peu de carrer al centre de Barcelona.

Tanmateix, cal tenir en compte que el sector immobiliari experimenta des de fa alguns anys un dinamisme sense precedents, ja que existeixen molts immobles en mans d’entitats bancàries. Per això és imprescindible establir convenis amb les esmentades entitats o les seves patrimonials per la comercialització dels mencionats immobles: convenis amb els que Arnal té subscrits amb els bancs i caixes per prestigioses de l’estat espanyol.

Gestió de patrimonis

Trobar l’habitatge dels seus somnis és molt important per la majoria dels nostres clients. Per això mateix i després d’ajudar-los a trobar l’habitatge perfecte, podem continuar assessorant-los. Els serveis d’Arnal no acaben en la transacció de compravenda, sinó que, en aquells casos en els que el client hagi adquirit un habitatge com a inversió i vulgui destinar-la al lloguer, nosaltres l’assessorem perquè pugui rendibilitzar l’esmentada compra.

Ajudem als nostres clients a trobar el millor inquilí, que compleixi de manera responsable amb el pagament puntual de la seva mensualitat i a més a més, li gestionem el cobrament i les incidències que puguin sorgir de forma quotidiana, gràcies a els sinèrgies que podem activar amb la nostra àrea d’Administració de Finques. Nosaltres oferim als nostres clients una gestió integral de tota una transacció de principi a fi, amb l’absoluta confiança de que el nostre equip haurà de fer un seguiment exhaustiu de l’operació, posant al servei de cada client tot un esforç, passió, coneixement i experiència.

Els serveis d’Arnal no acaben en la transacció de compravenda, sinó que assessorem als nostres clients sobre com rendibilitzar la seva compra”.

Serveis tècnics

A Arnal som molt conscients de que un propietari acostuma a tenir una sèrie de necessitats a l’hora de comercialitzar un immoble o local comercial com poden ser l’obtenció d’una cèdula d’habitabilitat o d’un certificat d’eficiència energètica per poder llogar un habitatge. Gràcies a la col·laboració amb arquitectes de confiança, el nostre equip s’encarrega de realitzar aquest tipus de tràmits i serveis pels nostres clients.

back to top