fbpx

Sobre nosaltres

Sobre nosaltres

Arnal és un grup d’empreses dedicades al sector dels Serveis Professionals amb àmbit d’actuació estatal. L’esperit i els valors que va infondre el seu fundador, José María Arnal Gabarró en 1971, romanen en l’actualitat i segueixen essent el nostre referent. Des de la seva fundació, Arnal ha anat evolucionant d’acord amb els canvis esdevinguts en el seu entorn social i econòmic i ha passat de ser la gestoria administrativa dels seus inicis a una empresa de multi-serveis professionals.

En concret, Arnal consta actualment de tres marques, cadascuna d’elles especialitzada en uns serveis concrets. Una de les marques s’encarrega de l’externalització de serveis i la recuperació i gestió d’actius, una altra està especialitzada en assessoria, gestoria i bufet jurídic i l’última, en administració de finques, arrendaments urbans i serveis d’immobiliària.

Arnal ha estat pionera tant en la prestació de serveis professionals de gestoria per a entitats financeres i en l’externalització dels serveis de pre-signatura i formalització hipotecària, iniciats el 1989, com en la implementació dels mitjans tecnològics i telemàtics en la prestació dels seus serveis. A finals dels anys noranta, Arnal va iniciar la seva expansió territorial que l’ha dut a prestar els seus serveis a la totalitat del territori espanyol.

Actualment, les empreses d’ Arnal estan estructurades per àrees de negoci i especialitats i estan coordinades entre si per una única adreça central. Disposem d’una àmplia xarxa d’oficines i delegacions territorials que operen de forma homogènia sobre una mateixa plataforma tecnològica.

Més de 300 persones composen avui l’equip humà que, integrat a les diferents societats, Arnal posa a la disposició dels seus clients. Tots els seus professionals disposen d’un alt grau d’experiència i qualificació i tenen com a objectiu prestar un servei eficient i d’alta qualitat.

Entre els nostres clients, es troben algunes de les més importants entitats financeres de l’Estat: societats de taxació, notaries, despatxos jurídics, empreses d’abast internacional i nacional i una, afortunadament, extensa llista de clients particulars i professionals als qui tenim l’honor i satisfacció de prestar els nostres serveis i amb els qui hem mantingut una estreta col·laboració des de fa molts anys.

L’adequada implementació i l’ús de la tecnologia és l’eix bàsic sobre el qual es fonamenta la nostra organització i suposa un constant desafiament en el temps. Per això, Arnal disposa i es dota dels recursos necessaris mitjançant un equip propi de disseny i desenvolupament de projectes, per sostenir i potenciar les estructures de present i alhora, assolir els nous reptes que sorgeixin en el futur.

back to top